Het bestuur

De Stichting Bewindvoering staat voor persoonlijke aandacht voor iedere cliënt. Onze vrijwilligers zijn allen zeer betrokken en zetten met enthousiasme hun kennis en kunde in voor onze cliënten. Maakt u hier nader kennis met deze gepassioneerde vrijwilligers:

Thijs Fluri

Thijs Fluri

voorzitter

Na zijn havo-opleiding aan het Zaanlands Lyceum koos Thijs voor een baan bij de overheid. Hij behaalde in die tijd zijn NVM-diploma makelaardij en werkte vervolgens in de stadsvernieuwing voor de gemeente Amsterdam. Daarna als hoofd vastgoed bij de gemeente Haarlemmermeer. Bij diezelfde gemeente is Thijs sinds 2016 senior beleidsmedewerker bij de afdeling beheer en onderhoud van de buitenruimte. Naast zijn werkzaamheden als voorzitter van de Stichting Bewindvoering is Thijs bestuurslid van de Maatschappij tot Nut van ’t Algemeen – Departement Zaanstad-Zuid, en voorzitter van de Amsterdamse watersportvereniging Albatros.

Cees Könst

Cees Könst

penningmeester / bewindvoerder

In navolging van zijn opleiding HBS-B Plus boekhouden, zijn studie geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Leiden en militaire dienst, was Cees van 1976 tot met 2006 huisarts praktijkhouder in Zaandam. Momenteel zet hij zich in als penningmeester en bewindvoerder bij de Stichting Bewindvoering. Zijn specialiteiten zijn medische en psychische zaken.

Bram Veenis

Bram Veenis

secretaris / bewindvoerder

Bram koos, na zijn opleiding HBS-B aan het Zaanlands Lyceum en zijn doctoraalstudie econometrie aan de Universiteit van Amsterdam, voor de automatisering. Gestart bij de Engelse computerleverancier ICL werd hij uiteindelijk informatiemanager bij Blokker B.V. Bram hockeyt en tennist in zijn vrije tijd en heeft bij zijn verenigingen diverse bestuurs- en commissiefuncties bekleed. Bram is naast bewindvoerder ook secretaris van onze stichting.

Ger Heere

Ger Heere

bestuurder / bewindvoerder

Na zijn opleidingen HBS-A en Nyenrode koos Ger voor een carrière als commercieel manager binnen internationale bedrijven. De laatste 33 jaar, voor hij met pensioen ging, was hij werkzaam bij Cargill Cocoa & Chocolate (voorheen Gerkens Cacao). Naast zijn werk als bewindvoerder voor de Stichting Bewindvoering is Ger 10 jaar penningmeester van Stichting Het Weefhuis geweest en heeft hij meerdere jaren als vrijwilliger de administratie gevoerd van verschillende startups.

Arend Jan Pasman

Arend Jan Pasman

bestuurder / bewindvoerder

Arend Jan volgde zijn opleiding tot apotheker in Utrecht en is verbonden aan Apotheek Wormer B.V. Hij is als bewindvoerder betrokken bij de Stichting Bewindvoering.

Dirk Jan Stuurman

Dirk Jan Stuurman

bestuurder / bewindvoerder / systeembeheerder

Dirk Jan koos na de havo voor het Instituut Vakopleiding Tandtechniek. Hier behaalde hij zijn diploma tandtechnicus. Na bij verschillende bedrijven gewerkt te hebben als porseleintechnicus, is hij nu al 29 jaar eigenaar van een tandtechnisch laboratorium. Voor de Stichting Bewindvoering treedt hij op als bewindvoerder.

Dirk Out

Dirk Out

bestuurder / bewindvoerder

Na zijn opleiding HBS-B aan het Zaanlands Lyceum behaalde Dirk zijn kandidaatsexamen scheikunde aan de UVA in Amsterdam. Vervolgens ging hij aan de slag bij Huisman’s IJzerhandel BV in Zaandam; daar werd hij in 1977 directeur. Sinds de verkoop van Huisman’s IJzerhandel is hij als directeur van Hold Out BV actief in advies over en verkoop van toegangscontrole- en sluitsystemen, en als directeur van Hijza Holding BV met de verhuur van een bedrijfspand in Zaandam. Daarnaast is hij bewindvoerder van onze stichting.

Bram Beerepoot

Bram Beerepoot

bestuurder / bewindvoerder

Bram volgde na de middelbare school diverse boekhoudcursussen en behaalde het diploma registeraccountant. Hij is ruim veertig jaar werkzaam geweest in het accountantsberoep, voornamelijk bij Mazars Paardekooper Hoffman in de functie van manager. Momenteel treedt hij op als bewindvoerder van de Stichting Bewindvoering en richt hij zich op de financiële kant van onze stichting. Bram was ook bestuurder bij de thuiszorg, een verzorgingstehuis en een tennisvereniging.

Jan Willemars

Jan Willemars

bestuurder / bewindvoerder

Mavo, meao en de opleiding tot makelaar in onroerende zaken; dat is in het kort de schoolcarrière van Jan.
Als gecertificeerd makelaar en taxateur werkte hij bij diverse bedrijven en sinds 2005 is Jan onder de naam Willemars makelaars in Zaandam actief als zelfstandig makelaar/taxateur en werkgever. Hij is naast onze bewindvoerder ook voorzitter van NVM makelaars Zaanstreek en examinator voor het makelaarspraktijkexamen. Met name bij vastgoedzaken kan de Stichting Bewindvoering rekenen op zijn advies.

Johan Meijn

Johan Meijn

bestuurder / bewindvoerder

Johan volgde na het vwo de opleiding register belastingadviseur. Na eerst werkzaam geweest te zijn bij een accountantskantoor en een internationale handelsonderneming, is hij sinds 1992 eigenaar van een administratiekantoor. Johan is als onze bewindvoerder gespecialiseerd in fiscale vraagstukken. Daarnaast is hij ook penningmeester van de Maatschappij tot Nut van ’t Algemeen – Departement Zaanstad-Zuid, voorzitter van de Maatschappij tot Nut van ’t Algemeen – District Noord-Holland, penningmeester van Stichting De Blijde Ruiters en penningmeester van Rotaryclub De Zaan-Zaandijk.

Gert Bakker

Gert Bakker

adviseur

Gert volgde de ulo en werkte bij Bank stad Amsterdam, Unilever en Handelsonderneming Rami Amsterdam. De laatste 35 jaar was hij werkzaam bij houthandel Van de Stadt in Zaandam, uiteindelijk als medevennoot en commercieel directeur. Nu hij gepensioneerd is, zet hij zich in als adviseur bij de Stichting Bewindvoering.

Paul Brandt

Paul Brandt

juridisch adviseur

Paul studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam en werkte daarna zes jaar als advocaat in de algemene en familiepraktijk. Sinds zijn overstap naar het bank- en verzekeringswezen heeft hij ruime ervaring opgedaan als bankjurist met als belangrijkste aandachtsgebieden sparen, hypothecair krediet en gestructureerde financieringen. Momenteel werkt Paul als senior jurist bij Achmea. Hij adviseert de Stichting Bewindvoering bij uiteenlopende juridische vraagstukken, rondom zowel operationele kwesties als inzake bestuurlijke en toezichtsvraagstukken.

Wouter Koopdonk

Wouter Koopdonk

adviseur

Wouter, geboren in Wormerveer en getogen in Koog aan de Zaan, heeft een commerciële achtergrond in de technische sector. Met een goed financieel inzicht en voelspriet voor de verhoudingen binnen een bedrijf heeft hij onder andere kunnen bijdragen aan een succesvolle reorganisatie, een geslaagde fusie en het opbouwen van nieuwe (sales)afdelingen. In 2014 heeft hij een echte Zaanse chocoladefabriek opgericht en brengt hiermee chocolade weer terug in de Zaanstreek. Wouter is een doener en een mensen mens. Voor hem zijn het de mensen die een bedrijf maken. Zijn maatschappelijke betrokkenheid heeft hem doen besluiten zich in te zetten voor Bewindvoering Zaanstreek als adviseur.

Onafhankelijke klachtencommissie

Indien u bij ons onder bewind staat, heeft u twee behandelaars. Het kan zijn dat u niet tevreden bent en er met uw behandelaars niet uitkomt. In dat geval kunt u zich wenden tot een lid van het dagelijks bestuur. Dit bestuurslid zal dan uw klacht met de behandelaars bespreken. Indien dit gesprek voor u niet tot een oplossing leidt, kunt zich wenden tot onze klachtencommissie. Deze commissie bestaat uit de heren H. Pielkenrood, F. Obertop en P. Middelhoven en is te bereiken via  klachtencommissie@bewindvoering-zaanstreek.nl